Transfer from Dubrovnik to Tivat Long-distance Taxi
17972
post-template-default,single,single-post,postid-17972,single-format-standard,bridge-core-2.3.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Transfer from Dubrovnik to Tivat Long-distance Taxi

Transfer from Dubrovnik to Tivat Long-distance Taxi

Jeftini letovi Brussels Intl Airport Tivat Airport Avio karte Brussels Intl Airport Tivat Airport

Sa jednostavnim sistemom on line rezervacija i velikim izborom najnovijih vozila Europcar Rent a Car je savršen izbor za iznajmljivanje vozila. Pošto rezervišete on line trebate znati da kod nas možete uzeti https://podgorica.taxi/ vozilo po satu, dnevno, kratkoročno, nedeljno, mesečno, dugoročno a možete nas pozvati i reći vaše želje na osnovu kojih ćemo se potruditi da napravimo idealnu ponudu koja odgovara vašim putovanjima.

px” alt=”аэропорт тиват”/>аэропорт тиват kvartalu ove godine, koji je podudaran sa letnjom turističkom sezonom, iznosi celih 5% i da predstavlja treću najveću stopu rasta u Evropi. – Ovo će doprinijeti ne samo komforu putnika i osoblja, već i ostvarenju značajnih finansijskih ušteda i očuvanju životne sredine. Izuzetno je značajno što će u okviru ovog projekta, tokom naredne godine biti uspostavljen i sistem energetskog menadžmenta, kao dio procesa karbonske akreditacije Aerodroma Crne Gore. Time će se poslovanje učiniti prihvatljivijim sa stanovišta klimatskih promjena, a Aerodromi Crne Gore biti među prvima u regionu koji su prepoznali značaj ovog međunarodnog sertifikata.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.